Scărlătescu, tot mai nesimțit. După ce s-a dus cu SUV-ul în Vamă, a mai și gătit acolo

A stârnit revolta internauților după ce s-a fotografiat cu ditai camionul pe plaja de la Vama Veche, dar asta a fost doar începutul. Martori oculari spun că chef Cătălin Scărlătescu nu s-a oprit aici cu mizeriile: după selfie a intrat într-un local din preajmă și a început să gătească.

„Chiar mă întrebam de ce și-a închis Scărlătescu restaurantul din București și acum am aflat. Eu am fost și în spital de două ori, și mâncarea aia mi s-a părut mult mai bună”, a spus un turist care a fost supus talentelor culinare ale lui chef Scărlătescu. „Știam că mâncarea e proastă în Vamă, dar asta mi-a depășit toate așteptările”, a mărturisit un alt turist.

Patronul localului a sunat imediat la poliția Limanu pentru a reclama că e un gras înăuntru care hărțuiește clienții. Poliția a intervenit cu două echipaje, din păcate unul din agenți s-a ales cu intoxicație alimentară gravă și dus de urgență la Spitalul Județean Constanța, la Terapie Intensivă, unde i se administrează clisme la din jumătate în jumătate de oră.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

13 iunie 2023 13:08
Citește mai mult despre: Scărlătescu Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult