Nu doar proprietarii de BMW-uri fiţoase se dau în stambă la Vama Veche! În urmă cu câteva ore, un submarin din clasa Kilo, aparţinând marinei ruse, a ieşit la suprafaţă pe plaja din staţiune, unde a rămas împotmolit.

submarinrusesc_iesitpeplaja.jpg
Cu ajutorul câtorva turişti cu skijeturi, vasul de război a fost tras înapoi în apă şi a demarat în trombă, însă căpitanul a fost reperat pe baza numărului de înmatriculare şi se va trezi, cel mai probabil, cu o amendă usturătoare în cutia poştală.

"În fiecare sezon estival avem de a face cu căpitani ruşi teribilişti, unii dintre ei sub influenţa alcoolului, care ies cu submarinele pe plajă ca să îşi facă selfie-uri sau doar ca să îşi impresioneze amiralul. Uneori sunt beizadele cu submarine de fiţe, nucleare, alteori tot felul de gherţoi cu rable înmatriculate în Bulgaria, cu cârma pe dreapta.", spune Ahab Vasile, poliţist local din Mangalia. "Nişte cocalari. Ar trebui mărite amenzile, pentru că fac zgomot, îmbâcsesc aerul şi sperie guvizii."

"Cel mai tare ne temem de momentul inevitabil în care un submarin se va ciocni cu un BMW, ceea ce în legislaţia maritimă echivalează cu o declaraţie de război", a adăugat poliţistul.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Thursday, 03.05.2018 15:13 Monden

National Cinematografic