Se schimbă iar buletinele! Acum va fi trecut şi mall-ul de care aparţii

Stai în Berceni şi vii la Promenada? Cât tupeu poţi să ai, săracule? Pe locul pe care îl ocupi tu abuziv ar putea sta la o cafea pe wireless-ul de Promenada un cetăţean cu bani, nu un sărac, ca tine, săracule! Pentru a corecta aceste derapaje, buletinele românilor vor fi schimbate din nou, şi de data asta se va trece şi mall-ul de care aparţii.

Prezenţa în alte mall-uri va fi reglementată foarte precis, pentru că mai nou se fac abuzuri şi prin mall-urile de calitate a început să miroasă ca pe linia lui 116. De acum înainte, legea prevede că ai voie să intri în alt mall doar în caz de extremă urgenţă, sau însoţeşti pe cineva care are dreptul să intre în mall-ul respectiv. Dar nu poţi veni cu mai mult de doi însoţitori!

“La intrarea într-un mall străin te prezinţi la Serviciul Vize cu un paşaport valabil şi primeşti o viză de intrare. Trebuie să reînnoieşti viza de intrare la fiecare 3 ore. La fel şi tichetul de parcare. Dacă nu te prezinţi la serviciul vize, ţi se dă foc la maşină”, explică Robert Acrişor, şef la Evidenţa Populaţiei din Mall-uri.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 noiembrie 2016 15:20
Citește mai mult despre: buletin mall

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult