Se vede că s-a terminat sezonul în Vamă! Bucureștiul e din nou plin de tineri care cerșesc țigări

Nici Bucureștiul nu mai e ce-a fost! Odată cu încheierea sezonului în Vama Veche, în Capitală au revenit tinerii care cerșesc țigări și bani de bere. Prezenți mai ales în zonele Romană, Universitate și Centrul Vechi, mulți dintre ei încă sunt în șlapi și plini de nisip pe corp, pentru că e mai important pentru ei să facă rost de o țigară decât să facă un duș.

Dimpotrivă, unii vamaioți susțin că lipsa dușului îi ajută să facă rost de țigări. ”Mulți ne dau țigări numai ca să scape de noi, să nu mai stăm lângă ei”, spune un hipster sărac din Sectorul 6. ”Și oricum, la mine în cartier s-a luat apa caldă. Sau cel puțin așa am auzit, că n-am fost curios să verific.”

Chiar dacă vremea încă e caldă, hipsterul spune că nu mai avea nici un motiv să râmână în Vama Veche. ”Oamenii cu joburi au plecat toți din Vamă și practic mai eram acolo doar eu și alții ca mine. Fiecare cerea țigări și bani de-o bere de la fiecare, doar că nimeni n-avea nimic. Așa că n-am avut încotro și a trebuit să ne întoarcem. Șefu, acum dai și tu o țigară?”, a insistat vamaiotul.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
3 septembrie 2015 17:23
Citește mai mult despre: Bucuresti hipster ţigări Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult