Şeful de trib din Madagascar ne întreabă dacă îl vrem pe Mazăre întreg sau doar capul

Excelența sa Marele Șef Kahuna, stăpânul tărâmurilor de la Miazăzi, Mare Lemur și Binecuvântat al Spiritelor din Magadascar a notificat Ministerul de Externe în privința extrădării primarului Mazăre, mai exact în felul în care îl dorim livrat. Acesta ne-a întrebat dacă avem nevoie de tot primarul pentru extrădare sau e suficient doar capul, pentru identificări.

„Este o perioadă dificilă în țara noastră acum, intrăm imediat în iarnă și avem nevoie de provizii. Deși este cam ațos, primarul dumneavoastră ar putea fi o adiție importantă cămărilor noastre dacă-l punem în oțet cu un pic de frunze de eucalipt, să mai condimentăm și noi mâncarea. Plus că bucătarul nostru e interesat de gastronomia aia est-europeană cu care vă tot lăudați”, a transmis excelența sa. 

Conform protocoalelor internaționale, pentru identificarea unu primar condamnat este suficient capul și o mână, pentru amprente, dar autoritpțile din Madagascar spun că tocana nu iese la fel de bine cu o singură mână. „Dacă pui mâna de la alt alb se schimbă gustul, poate niște primitivi care voi nu-și dau seama, dar aici, unde avem o cultură gastronomică deosebită nu se cade”.  

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

11 mai 2019 12:50
Citește mai mult despre: Mazare

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult