Special pentru România. Zewa a lansat coceanul care se dizolvă în apă

Zewa atacă puternic piața din România, cu un produs cu care nimeni altcineva nu se poate lăuda. Special pentru țara noastră, producătorul suedez a lansat coceanul care se dizolvă în apă, un produs care cu siguranța va face furori printre români. Toată lumea este de acord că aceasta este îmbinarea ideală dintre tradiție românească și inovație suedeză.

Cei de la Zewa lansaseră deja pe piața din România cocenii acum mai bine de un an, dar produsul a avut mai multe probleme. Deși gândit doar pentru românii care au buda în fundul curții, cocenii de la Zewa au devenit extrem de populari și printre românii care au canalizare în casă, doar că mulți dintre aceștia și-au înfundat toaletele din cauza lor.

Dar acum problema aceasta nu mai există. Cocenii pot fi aruncați în număr nelimitat în toaletă, că se vor dizolva în doar câteva secunde. Primele hypermarketuri în care au fost introduși cocenii dizolvabili de la Zewa au fost efectiv luate cu asalt de români, învălmășeala și bătaia pe baxurii fiind mai ceva decât la promoțiile de tigăi sau bormașini.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
20 noiembrie 2021 09:35
Citește mai mult despre: coceni zewa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult