Studiu! Media de vârstă a tinerilor din Vamă este 47 ani, 4 luni și 22 de zile

Presa a relatat pe larg despre tinerii care au luat cu asalt Vama Veche în weekend-ul trecut, însă abia azi a apărut un studiu care ne spune mai multe despre acești tineri. De exemplu, puțini știau că tinerii din Vamă au, în medie, 47 ani, 4 luni și 22 de zile.

Față de anul trecut, vârsta medie este cu aproape 2 ani mai mare, mai reiese din studiu. Iar dacă acest trend se va păstra, este de așteptat ca vârsta medie a tinerilor din Vamă s-o ajungă și s-o depășească pe cea a pensionarilor de la Olănești sau Amara.

Studiul a scos la iveală și alte date interesante. Anul acesta a fost primul în care tinerii din Vamă au dat mai mulți bani pe nămol sau creme pentru dureri de spate decât pe bere. Iar față de anul trecut, s-a dublat numărul tinerilor din Vamă care nu că n-au prins răsăritul, dar n-au prins nici măcar apusul, că dormeau deja duși la ora aia.

Tocmai de aceea, autorii studiului sugerează că poate e timpul să se renunțe la apelativul „tinerii din Vamă“. Deși corect ar fi fost să se renunțe la el acum vreo 20 de ani, ei spun că e bine și mai târziu decât niciodată.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
5 mai 2021 07:20
Citește mai mult despre: tineri Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult