Sute de mii de români visează să îl bată pe Iustin Ianău, de la „Românii au talent”

Iustin Ianău spune că emisiunea Românii au talent i-a schimbat viaţa. Dacă până acum voiau să-l bată doar colegii de clasă şi vreo doi-trei băieţi de la bloc, după difuzarea ediţiei de vineri a emisiunii sute de mii de români au anunţat că vor să-l spargă cu bătaia pe tânărul din Bacău.

Iustin se împacă greu cu statutul de vedetă. De vineri, când a apărut la Pro TV, telefonul lui sună continuu, iar numărul de prieteni de pe facebook a ajuns la câteva mii. Se pare că majoritatea oamenilor îl adaugă în listă doar ca să-i scrie pe wall cât de fătălău este şi că îi rup cocoaşa dacă îl prind pe la ei prin oraş.

Singurul regret al lui Iustin e că nu are timp să le răspundă tuturor. De când a ajuns celebru, e foarte ocupat, umblă numai prin farmacii, de unde îşi ia soluţii de rivanol ca să-şi trateze juliturile şi contuziile.

“E incredibil ce se întâmplă, mă opreşte lumea pe stradă să mă ia la bătaie. Nu credeam că o să ajung vreodată atât de celebru. Copiii vin cu pixuri şi carneţele la mine ca să-mi deseneze ce i-ar face lu’ maică-mea, e minunat. Mulţumesc, PRO TV!”

Scris de TNR
21 februarie 2011 14:02

Alte articole

Vezi mai mult