Tabăra de refugiaţi din Vama Veche nici n-a fost deschisă şi e deja rezervată de bucureşteni

Allahu Akbar! Tabăra de refugiaţi înfiinţată recent în Vama Veche e deja un succes. Nici nu s-a uscat zugrăveala pe pereţi, că tabăra a fost deja rezervată de bucureşteni, iar sutele de refugiaţi sirieni care vor veni acolo în următoarele luni vor trebui să-şi rezolve problema locativă la faţa locului, eventual să caute prin 2 Mai, sau chiar Mangalia, unde stau doar fraierii, tocilarii, alawiţii şi păgânii ăia de şiiţi.

“Ştiam pe cineva la Ministerul Apărării, m-am băgat pe fir şi am rezervat 4 locuri pe 3 luni. O să vin doar în weekend, dar a fost gratis, oricum. Avantajele sunt multiple. Mâncare inclusă, Bulgaria la 1 minut pe jos, se dau şi 15 lei pe zi pentru alte necesităţi. Se doarme în cameră cu multe paturi, ca în hostel. Dar de fapt cine vine să doarmă în Vamă? Să fim serioşi! Acolo te duci să te faci muci şi să te pişi noaptea pe corturi. Asta înseamnă Vama, frate”, explică Robert Acrişor, vamaiot de Bucureşti.

Condiţiile de admitere în tabără sunt banale. Trebuie să ai un cearceaf în cap, să pari sărac şi să ştii să cerşeşti, lucruri care pentru vamaioţi sunt a doua natură. Nici convertirea la Islam n-ar fi o problemă, pentru că şaorma arăbească e de bază, şi în Vamă oricum în general eşti prea beat să vezi femeile în ţâţele goale de pe plajă, deci nu se supără Allah pe tine.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
16 martie 2016 13:46
Citește mai mult despre: 2 mai cazare Mangalia refugiati Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult