Aplicaţia FaceApp a luat cu asalt reţelele sociale, iar unii români au găsit deja un mod de a exploata sistemul cu ajutorul acesteia! Decebal Popescu, un tânăr de 26 de ani din cartierul Pantelimon, e acuzat că a folosit efectul de îmbătrânire din cadrul aplicaţiei pentru a obţine, în mod ilicit, un scaun în tramvaiul 14.

loc_fraudulos_tramvai_faceapp.jpg
"Avea faţa acoperită cu o glugă şi bombănea ceva, iar când mi-a întins telefonul, am văzut figura unui domn de 70, 80 de ani. Normal că i-am cedat locul, nu aveam chef de scandal", spune Aurel, victima înşelăciunii.

"Când colo, era cu 4 ani mai tânăr decât mine. O să depun plângere. Îmi vreau locul înapoi, plus daune morale în valoare de 1 leu 30."

Pentru a-i da în vileag pe falşii bătrâni, Poliţia Locală ne recomandă să le punem câteva întrebări capcană, cum ar fi cât mai costă cartofii la Piaţa Miniş.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 15.07.2019 16:35 Monden

National Cinematografic