Aplicaţia FaceApp a luat cu asalt reţelele sociale, iar unii români au găsit deja un mod de a exploata sistemul cu ajutorul acesteia! Decebal Popescu, un tânăr de 26 de ani din cartierul Pantelimon, e acuzat că a folosit efectul de îmbătrânire din cadrul aplicaţiei pentru a obţine, în mod ilicit, un scaun în tramvaiul 14.

loc_fraudulos_tramvai_faceapp.jpg
"Avea faţa acoperită cu o glugă şi bombănea ceva, iar când mi-a întins telefonul, am văzut figura unui domn de 70, 80 de ani. Normal că i-am cedat locul, nu aveam chef de scandal", spune Aurel, victima înşelăciunii.

"Când colo, era cu 4 ani mai tânăr decât mine. O să depun plângere. Îmi vreau locul înapoi, plus daune morale în valoare de 1 leu 30."

Pentru a-i da în vileag pe falşii bătrâni, Poliţia Locală ne recomandă să le punem câteva întrebări capcană, cum ar fi cât mai costă cartofii la Piaţa Miniş.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 15.07.2019 16:35 Monden

National Cinematografic