Ţeapă! Terasele se deschid, dar toaletele rămân închise, că sunt în interior

Una caldă, dar mai ales una rece pentru clienţii birturilor şi bombelor patriei! Chiar dacă o bună parte dintre terase se vor deschide la 1 iunie, băutorii de bere nu vor rezista foarte mult la datorie. Potrivit unor surse din Guvern, deschiderea teraselor nu înseamnă şi deschiderea WC-urilor, care se află de obicei în interiorul clădirii.

„Mesele se vor afla la 2 metri una de cealaltă iar la o masă vor putea sta maximum patru clienţi. Cel mai important, nimeni nu va putea consuma mai mult de o bere-două, pentru că la un moment dat trebuie să faci pipi, iar toaletele localurilor vor fi încă închise”, a precizat secretarul de stat Mahmoud Abbas.

„Nici nu vă gândiţi să ieşiţi cinci minute să urinaţi la primul stâlp, pentru că Poliţia Locală veghează”, a precizat un reprezentant al Poliţiei Locale, care promite că Poliţia Locală va deveni astfel utilă pentru prima oară în istoria ei. „Mai multe primării au anunţat deja că vor înfiinţa Poliţia Locală 2, care să păzească stâlpii din preajma teraselor în perioadele în care Poliţia Locală e plecată la şaorma.”

La câteva minute după auzul veştii, mii de beţivi şi-au comandat deja costume de cosmonaut, cu sisteme integrate de colectare a fluidelor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
29 mai 2020 05:05
Citește mai mult despre: terase

Alte articole

Vezi mai mult