Țiriac a spălat vase pe o terasă din Mamaia, că n-avea la el destui bani pentru notă

Situație neplăcută pentru Ion Țiriac, care s-a aventurat la o terasă scumpă din Mamaia fără să aibă la el suficient cash. După o consumație care n-ar fi impresionat pe niciunul din bugetarii doldora de bani de acolo, Țiriac a vrut să achite cu cardul, dar chelnerul i-a spus că din păcate POS-ul nu funcționează.

Țiriac a fost înțelegător, spunând că: ”Știu mai bine ca voi ce înseamnă să faci evaziune fiscală” și a ales opțiunea a doua, adică să spele vase trei ore la terasă, alături de doi nepalezi și o profesoară din Brăila, care nu realizase că o porție de paste costă cât încasează ea pe o lună din meditații.

”Mie nu mi-e rușine de muncă. Așa am făcut avere. Muncă și afaceri cu statul”, ar fi declarat Ion Țiriac în timp ce spăla vasele. Miliardarul român spune că n-a găsit niciun bancomat în apropiere, dar alți clienți ai terasei suțin contrariul. ”Este bancomat chiar în față, dar domnul Țiriac așa face, l-am văzut și la altă terasă, e atât de zgârcit că nu dă bani și spală vase, pe care le lasă pline de jeg și până la urmă i se spune să plece că e incompetent”, declară Marian, turist din Mamaia.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
11 august 2022 10:53
Citește mai mult despre: mamaia terasă Țiriac

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult