Tortură! România, obligată să plătească 100.000 de euro unui terorist al-Qaeda care a încercat să-şi deschidă o firmă

Încă un verdict CEDO spune că România trebuie să plătească despăgubiri unui jihadist al-Qaeda! Originar din Arabia Saudită, cunoscutul terorist Rahan al-Pif a dovedit că a fost supus la chinuri groaznice timp de peste 2 ani, dar nu în închisorile CIA, ci în libertate, când a încercat – fără succes – să îşi deschidă o firmă.

Al-Pif susţine că a încercat să înfiinţeze o mică întreprindere de terorism, dar s-a dat bătut când a văzut câte avize îi trebuie pentru aşa ceva. „Pe urmă m-am orientat spre o simplă covrigărie islamică. Degeaba! Doi ani de zile am fost târât între ghişee, m-au pus să mă umilesc în faţa a tot felul de funcţionari plictisiţi, să cerşesc autorizaţii de la Ministerul Culturii, de la Sanepid, de la ISU, nu se mai opreau.”

„Nu-mi mai doream decât să mor. Îi invidiam pe colegii mei care au ajuns în beci la CIA”, povesteşte, printre lacrimi, fostul jihadist.

Cu banii primiţi ca despăgubire, al-Pif spune că se gândeşte să-şi ia o casă la ţară, unde să cioplească linguri tot restul vieţii. „Doar pentru prieteni, că dacă vreau să le vând mă ia dracu.”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
21 iunie 2018 14:36
Citește mai mult despre: birocratie cedo tortura

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult