Tragedie! Din neatenţie, Viorica de la Clejani a mâncat o familie de turişti

Tragedie petrecută ieri pe plaja din Mamaia. Dintr-o simplă neatenţie, cunoscuta interpretă de muzică Viorica de la Clejani a pus capăt mai devreme vacanţei unei întregi familii de turişti. Un martor povesteşte îngrozit cele văzute. “Eram pe cearşaful meu, la umbra Vioricăi, ca de altfel jumătate din plajă. Întâmplarea a făcut ca, în momentul tragediei, să mă uit în direcţia ei. Mânca ştiuleţi de porumb fiert dintr-o remorcă adusă special, luându-i fără să se uite. La un moment dat, a dus mâna pe lângă remorcă şi, în loc de porumb, a înşfăcat o familie care se plimba pe plajă”, spune acesta.

O femeie, un bărbat şi un copil, ultimul în vârstă de numai şase ani, alcătuiesc bilanţul prânzului tragic de care a avut parte cântăreaţa. Aceasta nu regret, însă, cele întâmplate. “Nu mi-am dat seama, asta e, i se poate întâmpla oricui. Am vrut să-mi bag degetele pe gât, să-i salvez, dar nu sunt bulimică, ca fotomodelele alea, ar fi fost mai mare ruşinea. Şi oricum îi mestecasem, nu-i înghiţisem cu totul”, spune Viorica.

Rudele familiei sunt supărate că nu au nici măcar ce înmormânta. “Acum aşteptăm ca Viorica să se ducă la toaletă, poate mai recuperăm măcar actele de identitate, ca să putem întocmi certificatele de deces”, spune mama femeii mâncate de Viorica.

Autor: Luchian Abel

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
8 august 2013 04:08

Alte articole

Vezi mai mult