Trump, omagiat în această seară de Dan Capatos: le va ciupi pe asistentele lui de fund şi de p…

O bătălie contra-cronometru între moderatorii de la Antene. În această seară Dan Capatos va dori să ia trofeul de cel mai rapid lingău de la Mihai Gâdea, deținătorul ultimelor trei cupe, printr-o emisiune specială în care îl va omagia pe noul președinte american, Donald Trump. 

Capatos a anunțat pe pagina oficială a emisiunii că în această seară toate asistentele vor fi ciupite nu doar de fund ci și de p…, așa cum îi place viitorului ocupant al Casei Albe. „O să mă duc cu mâna unde doar câteva sute de țigani cu bani au ajuns până acum”, a anunțat simpaticul prezentator. 

Colegul de platou al lui Capatos, Cătălin Bordea, a aplaudat inițiativa șefului său și a spus că nici invitații nu vor fi feriți de mâinile dibace ale lui Capatos. „Eu mă antrenez încă de dimineață, cum am ajuns la muncă, pentru că dorm aici în cabina de machiaj, cum tot insinuează lumea, deci cum am ajuns la servici l-am prins pe portar de prohab”, a spus Bordea. 

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

9 noiembrie 2016 17:08
Citește mai mult despre: asistente Capatos trump

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult