Trupa Iris se desparte din cauză că ultimul album Whitesnake a fost foarte slab!

Şoc în showbiz-ul românesc! După ce ultimul album Whitesnake s-a dovedit extrem de slab, criticii spunând că nu conţine nici măcar un hit, Cristi Minculescu a anunţat într-o conferinţă de presă că Iris se va desfiinţa, deoarece e clar că în aceste condiţii trupa nu mai poate continua. „Când am ascultat ultima apariţie discografică Whitesnake mi-am dat imediat seama ce disc prost vom scoate şi noi”, le-a spus ziariştilor Minculescu. „Chiar vă recomand să cumpăraţi albumul celor de la Whitesnake şi o să vedeţi imediat ce lipsiţi de creativitate o să fim şi noi peste câteva luni.”

Iris a fost într-un declin constant în ultima vreme, mai spune Minculescu, cu toate că el a tot sperat că va mai putea scoate un hit la fel de bun ca „118 932”, pe care îl consideră şi la ora actuală cea mai originală creaţie a trupei. Celebrii rockeri români au fost afectaţi şi de dispariţia trupelor Uriah Heep şi Thin Lizzy: „Situaţia asta ne-a lăsat fără piese originale”, spune Minculescu, „acum, că se duc la vale şi Whitesnake, s-a zis cu repertoriul nostru.”

Cea mai dură lovitură primită de Iris a fost însă moartea tragică într-un accident a translatorului trupei, despre care Minculescu consideră că era de departe cel mai important membru al formaţiei. „Oricare dintre noi ar fi murit afară de translator nu era o nenorocire, dar omul ăsta chiar avea talent. Gândiţi-vă doar la «Să nu crezi nimic» – practic, e hitul lui. Acum ce să facem, să cântăm doar piese instrumentale? Apar atâtea hituri rock noi, dar fără translator, ce folos?”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
3 martie 2012 11:03

Alte articole

Vezi mai mult