Turiştilor li se pregăteşte un 1 Mai autentic. În Vama Veche s-au mai basculat 2 tone de chiştoace

Şi anul acesta, turiştii de pe Litoral vor beneficia de aceleaşi condiţii cu care s-au obişnuit. Hotelierii fac ultimele eforturi pentru ca românii să simtă pe plajă acelaşi disconfort pe care îl ştiu dintotdeauna. În Vama Veche, primăria a încheiat un barter cu mai multe licee, care au furnizat tone de chiştoace din băile elevilor, în schimbul dreptului ca elevele să fac nudism gratis.

“Anul acesta avem şi o surpriză. Nu vor fi doar chiştoace şi seringi. Am adus o turmă de oi, care au umplut nisipul de căcăreze. Acum plimbările seara pe malul mării vor fi şi mai romantice. Am verificat personal toate camerele din Vamă şi în toate miroase acum a bălegar, chiar mai puternic decât înainte”, explică primarul din Vama Veche.

Nici facilităţile de pe plajă nu au fost neglijate. Pe lângă singura budă a fost construit şi un pisoar în aer liber, pe peretele adiacent bucătăriei lui Şoni, care a declarat că îi aşteaptă pe turişti cu aceleaşi preparate aromate şi pline de savoare, ca în fiecare an.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
20 aprilie 2015 18:04

Alte articole

Vezi mai mult