Un bar din Centrul Vechi plimbă berea cu RATB-ul, ca să se asigure că o servește caldă

Imaginația românilor nu cunoaște limite când vine vorba de servit bere caldă! O demonstrează un patron de terasă din Centrul Vechi, care a găsit o metodă ingenioasă prin care practic are asigurată berea caldă pe tot parcursul zilei: de când a dat căldura, a început să își plimbe berea de pe stoc cu autobuzul.

”Temperatură ridicată ca întru-un autobuz RATB mai găsesc doar în cuptorul de pizza”, spune patronul de terasă. ”Doar că, din păcate, cuptorul ăla trebuie folosit pentru făcut pizza sau paste – și, oricum, nu este suficient de încăpător. Într-un autobuz, în schimb, poți să ții lejer câteva zeci de lăzi de bere. De când plimb berea cu RATB-ul, vă jur că n-am mai servit bere cu o temperatură sub 35 de grade.”

Ingeniosul patron se laudă și că nu plătește nimic pentru plimbatul berii cu autobozul. ”Am pus unul dintre angajați, care e pensionar, să însoțească el lăzile de bere. Fiind pensionar, are gratuitate pe RATB și nu se ia nimeni de el. Unii pensionari au cărucior de piață, el are câteva zeci de lăzi de bere, iar pentru controlorii RATB e totuna”, exultă ingeniosul patron.

Scris de Calin
25 iulie 2016 18:07
Citește mai mult despre: bere canicula Centrul Vechi RATB

Alte articole

Vezi mai mult