Vama nu mai e deloc ce-a fost pentru un bețiv român, care a descoperit că localitatea în care vine de 20 de ani se află chiar pe malul Mării Negre. Omul e șocat și spune că dacă știa, și-ar fi adus și slipul și poate ar fi făcut și o baie.
 
betiv_vama_veche_mare.jpg Bețivul Marian Coltea descrie revelația: ”Vin în fiecare an. Mi s-a părut la un moment dat, când mă pișam într-o dimineață, că e ceva apă, dar credeam că e pișatul adunat de la toți bețivii de-acolo. Oricum avea culoarea și mirosul identice. N-aveam de unde să-mi dau seama că e apa mării”.
 
Încântat că a descoperit ceva nou, bețivul a început să le spună și celorlalți vamaioți că sunt lângă Marea Neagră, dar nu l-a crezut nimeni. Oamenii spun că e imposibil să fie o mare acolo și că peștii pe care îi mânca la cherhana au un miros de zici că sunt crescuți tot într-un fel de fosă septică, nu în apă de mare.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Ionut | Saturday, 03.06.2017 11:35 Monden

National Cinematografic