Un beţiv care vine de 20 ani în Vama Veche a descoperit şocat că localitatea e pe malul mării

Vama nu mai e deloc ce-a fost pentru un bețiv român, care a descoperit că localitatea în care vine de 20 de ani se află chiar pe malul Mării Negre. Omul e șocat și spune că dacă știa, și-ar fi adus și slipul și poate ar fi făcut și o baie.

Bețivul Marian Coltea descrie revelația: ”Vin în fiecare an. Mi s-a părut la un moment dat, când mă pișam într-o dimineață, că e ceva apă, dar credeam că e pișatul adunat de la toți bețivii de-acolo. Oricum avea culoarea și mirosul identice. N-aveam de unde să-mi dau seama că e apa mării”.

Încântat că a descoperit ceva nou, bețivul a început să le spună și celorlalți vamaioți că sunt lângă Marea Neagră, dar nu l-a crezut nimeni. Oamenii spun că e imposibil să fie o mare acolo și că peștii pe care îi mânca la cherhana au un miros de zici că sunt crescuți tot într-un fel de fosă septică, nu în apă de mare.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Ionut
3 iunie 2017 09:06
Citește mai mult despre: betiv Vama Veche

Alte articole

Vezi mai mult