Cine a spus că în România nu te mai operează nimeni pe gratis? Impresionat de dimensiunile crăpăturii unui instalator care îi repara nişte ţevi, un chirurg din Mizil i-a cusut-o în mai puţin de 15 minute, fără să-i ceară nimic în schimb.

chirurg_crapatura_cur.jpg
“Stătea în genunchi, cu capul sub chiuvetă, şi meşterea la ţeava de scurgere când am văzut-o: o crăpătură imensă, cu marginile păroase. Probabil o avea de foarte mult timp, dar era prea largă să se cicatrizeze de la sine”, povesteşte medicul, cu un tremur în glas.

“La naiba, am depus un jurământ! Mi-am sterilizat repede instrumentele, am căutat prin casă nişte fir de sutură şi i-am închis fisura. În total, cred că i-am făcut 20 de copci, dar l-am salvat pe bietul om! Într-o lună de zile, nimeni n-o să-şi mai dea seama că acolo a fost o crăpătură cât China.”

"Bineînţeles că am anesteziat temeinic zona, sărmanul de el n-a simţit nimic. O să aibă o surpriză când iese de acolo!", a adăugat chirurgul, arătând spre posteriorul instalatorului care încă lucra la ţeavă.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Tuesday, 22.11.2016 18:39 Monden

National Cinematografic