Un crainic de la Radio Guerrilla susţine că dă 10.000 de ruble oricui dovedeşte că e agentul Kremlinului

Deranjat de vocile care susțin că și-a asumat fățis agenda Kremlinului, un crainic de la Radio Guerrilla i-a provocat pe detractori să vină cu probe concrete, nu cu impresii personale aruncate pe internet. Și ca să dovedească că intenția lui e cât se poate de serioasă, crainicul de la Radio Guerrilla a pus la bătaie 10.000 de ruble, bani pe care-i va oferi primului care vine cu o dovadă serioasă că-i agent al Rusiei.

Crainicul de la Radio Guerrilla a postat inclusiv o poză cu cele 10.000 de ruble, ca să nu fie acuzat că n-ar avea de gând să-și onoreze promisiunea. ”Ba chiar aș putea să dau 10.000 de ruble la mai mulți care vin cu probe, nu doar unuia singur”, a întărit acesta. ”Însă sunt sigur că voi păstra toate rublele, că nu poate nimeni demonstra marea minciună că eu sunt om al Kremlinului.”

Acuzele la adresa Radio Guerrila i-au atras atenția chiar și lui Vladimir Putin. Președintele rus s-a arătat îngrijorat de faptul că ”într-o țară membră UE este posibil ca o entitate media profesionistă și independentă editorial să fie ponegrită în spațiul public, fapt care arată încă o dată că libertatea de exprimare nu aduce nimic util societății.” Mai mult, Vladimir Putin s-a oferit să ajute financiar Radio Guerrilla într-un eventual demers în justiție împotriva celor care ponegresc postul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
23 mai 2018 19:05

Alte articole

Vezi mai mult