Un escroc s-a dat prinţul Charles timp de 15 ani ca să stea gratis la Viscri

Poliția a reușit să captureze, în sfârșit, escrocul care vreme de 15 ani s-a prezentat drept „Prințul Charles” ca să stea gratis în câteva case din Viscri. De-a lungul timpului acesta a vizitat în mod repetat zona și a profitat de ospitalitatea localnicilor.

„Ce l-a ajutat în munca sa de escroc a fost înfățișarea fizică, arăta exact ca un șomer din anii ’90 și vorbea foarte prost româna, exact ca adevăratul prinț Charles. În cei 15 ani de „muncă” acesta a primit foloase necuvenite de la locuitorii din Viscri, constând în țuică, pâine, bucate alese și ciorapi de lână făcuți manual în valoare de 2000 de euro”, a declarat șeful poliției din Bunești, comuna de care aparține satul Viscri.

Oamenii legii vor acum să afle dacă există într-adevăr un prinț Charles al Regatului Unit care s-a îndrăgostit de aceste peisaje și dacă da, de ce ar veni prin drumurile alea distruse până aici. Poliția din zonă l-a citat pe adevăratul Prinț Charles la audieri dar acesta nu a dat încă un răspuns.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
27 iulie 2020 07:07

Alte articole

Vezi mai mult