Îl cheamă Adrian Oltea, e hipster doar de 6 luni, e semi-vegan ca toţi hipsterii şi are o cursieră vintage, dar are şi preferinţe ciudate. Deşi e din Galaţi, el nu urăşte brăilenii, ci respinge această tradiţie românească, pe care o consideră prea “mainstream”. Ca un snob ce e, Adrian urăşte alţi moldoveni, pe buzoieni.hipster_galati.jpg

“Cum recunosc un buzoian? E foarte simplu. Oamenii nu ştiu, dar buzoienii sunt cei mai pitici români, au înălţimea cu 10% sub media României, pentru că în perioada migraţiilor în judeţul Buzău s-a stabilit un trib de cumani pitici”, explică hipsterul gălăţean.

Adrian e atât de hipster că e singurul gălăţean cu prieteni din Brăila şi se zvoneşte chiar că ar fi avut relaţii nu tocmai gălăţene cu o brăileancă. Mai mult, acesta ar avea de gând să facă un city-trip în Brăila. Hipsterul urăşte buzoienii atât de mult că şi-a făcut buletin de Bucureşti doar ca să nu-l mai facă lumea moldovean: “Urăsc să fiu în aceeaşi categorie cu afurisiţii de buzoieni”, explică Adrian.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Friday, 19.08.2016 15:33 Monden

National Cinematografic