Un nou premiu pentru postacii lui Oprea: câștigătorul primește o noapte cu asistenta sa

Se pare că asistenta ministrului Gabriel Oprea nu s-a dat degeaba în stambă pe Facebook sărind în apărarea șefului ei. Consiliera personală a lui Oprea este doar o nadă pentru postacii care vor munci în aceste zile să ia apărarea generalului.

Conform site-ului UNPR, postacii cei mai activi vor primi, pe lângă o excursie la Veneția, și o seară în exclusivitate cu asistenta lui Oprea pentru a putea discuta cu ea politică și tot ce mai face ministrul cu ea. „Vă dați seama ce premiu imens și atrăgător este pentru postaci o noapte cu o femeie. Gândiți-vă bine, majoritatea dintre ei sunt labagii, deci să atingă o femeie este unul din cele mai mari vise ale lor”, a declarat un uneperist sub protecția anonimatului.

Fericitul câștigător va avea parte de o cină în oraș cu domnișoara, la cantina MAI, o excursie cu limuzina lui Oprea și antemergători polițiști și va putea sta, peste noapte, în sediul UNPR cu domnișoara. Consiliera lui Oprea și-a exprimat speranța că cel care va câștiga va fi urât și bâtrân „pentru că m-am obișnuit deja cu mirosul”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

27 octombrie 2015 08:10

Alte articole

Vezi mai mult