Un pulan pierdut de jandarmi, găsit la Cătălin Botezatu, care refuză să spună ce făcea cu el

Designerul Cătălin Botezatu implicat în evenimentele tumultuoase din Piața Victoriei!? O anchetă a poliției a găsit la acesta acasă, printre multe eșarfe, ghiului și brățări un pulan standard din dotarea Jandarmeriei care fusese dat dispărut în timpul protestelor din 10 august.

„Domnul Botezatu a spus că a primit pulanul de la un prieten și neagă că l-ar fi folosit la ceva anume. Într-adevăr, în urma examinării amprentelelor de pe el s-a descoperit că aceastea aparțin unui alt designer de modă. Recuperarea obiectului a fost dificilă, întrucât era foarte alunecos, a trebuit să-l țină doi jandarmi de ambele capete ca să poată să-l ducă înapoi în sediu”, a declarat șeful anchetei, criminalistul Andrei Matei.

Botezatu neagă implicarea în protestele de stradă, explicând că lui nu-i place să strige în public ci acasă, în intimitate, după ce s-a terminat sticla de vin și s-au stins becurile astfel încât casa e luminată doar de o „lava lamp”. În plus, în loc de gaz lacrimogen preferă parfumul de petale de trandafir împrăștiate de la intrare, de pe hol, până în dormitor. 

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

21 august 2018 13:51
Citește mai mult despre: Botezatu pulan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult