Un pulan pierdut de jandarmi, găsit la Cătălin Botezatu, care refuză să spună ce făcea cu el

Designerul Cătălin Botezatu implicat în evenimentele tumultuoase din Piața Victoriei!? O anchetă a poliției a găsit la acesta acasă, printre multe eșarfe, ghiului și brățări un pulan standard din dotarea Jandarmeriei care fusese dat dispărut în timpul protestelor din 10 august.

„Domnul Botezatu a spus că a primit pulanul de la un prieten și neagă că l-ar fi folosit la ceva anume. Într-adevăr, în urma examinării amprentelelor de pe el s-a descoperit că aceastea aparțin unui alt designer de modă. Recuperarea obiectului a fost dificilă, întrucât era foarte alunecos, a trebuit să-l țină doi jandarmi de ambele capete ca să poată să-l ducă înapoi în sediu”, a declarat șeful anchetei, criminalistul Andrei Matei.

Botezatu neagă implicarea în protestele de stradă, explicând că lui nu-i place să strige în public ci acasă, în intimitate, după ce s-a terminat sticla de vin și s-au stins becurile astfel încât casa e luminată doar de o „lava lamp”. În plus, în loc de gaz lacrimogen preferă parfumul de petale de trandafir împrăștiate de la intrare, de pe hol, până în dormitor.

Scris de Ef
21 august 2018 13:08
Citește mai mult despre: Botezatu pulan

Alte articole

Vezi mai mult