Un român a citit Cancan și are mai multe boli venerice decât toate pițipoancele din ziar

Deși medicii spun că poți lua boli venerice doar prin contact direct sau de pe colacu de veceu, realitatea dovedește încă o dată că zic și ei ce le recomandă companiile de medicamente care-i plătesc. Ca dovadă este cazul unui român care s-a umplut de boli venerice după ce a citit doar o lună tabloidul românesc CanCan.

„E-adevărat că mă ustură când merg la baie pentru orice motiv, și am primele semne de demență, de la sifilis, dar măcar știu cine este orice curvă despre care se vorbește în Cancan. Știu de ce au divorțat, știu cu ce interlop s-au combinat, știu ce au făcut la Dubai și câți bani au dat pe casele lor absolut uluitoare”, spune românul care mai are cam o săptămână de trăit.

Acesta, la fel ca și toți ceilalți care citesc tabloide, din țară sau de peste hotare, este convins că a meritat sacrificiul. „Viața mea nu ar fi fost completă dacă n-aș fi știut care din cele trei cupluri de țigani de la Casa Iubirii este cel mai bun și care dintre ăia de-acolo merită să ajungă în finală”.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

16 mai 2024 19:05
Citește mai mult despre: boli venerice panarame

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult