Un român a reclamat un amanet la OPC, că nu-i primește NFT-urile

Un român a făcut un scandal monstru în fața unei case de amanet și a reclamat-o la Protecția Consumatorului după ce angajatul de acolo a refuzat să-i primească NFT-urile. „Mi-a acceptat trotineta electrică, laptopul, telefonul, chiar și-o pereche de pantaloni și una de ciorapi, dar NFT-urile nu a vrut să mi le ia“, s-a revoltat acesta. „A zis ca nu are ce face cu ele!“.

Nervii reclamantului efectiv au explodat câteva minute mai târziu, când la amanet s-a prezentat un alt client ale cărui NFT-uri au fost acceptate. Luat la întrebări de inspectorii de la Protecția Consumatorului, angajatul amanetului a spus că astea sunt instrucțiunile patronului său, să nu mai accepte NFT-uri de tip scam, lipsite de valoare și utilitate.

„Ca idee, am acceptat NFT-urile de la Stailer pentru că sunt ca niște legitimații VIP, sunt recunoscute în toate saloanele din rețeaua Stailer și îi conferă statut de VIP deținătorului, așa că au căutare. Și chiar le recomand tuturor amaneților, cum le zic eu clienților noștri, să achiziționeze și ei doar NFT-uri cu utilitate reală, nu toate prostiile“, a spus angajatul amanetului.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

14 mai 2022 09:06
Citește mai mult despre: amanet nft opc

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult