Un român care a încercat să plece mai devreme spre mare a fost prins de Poliţie şi retrimis la muncă

Îl cheamă Marian Coltea, are 35 de ani, dar e complet lipsit de educaţie. Credea că o ia înainte şi evită aglomeraţia de la ieşirea din Bucureşti, dar nu i-a mers! Acest manţogar a încercat să trişeze, dar Poliţia a fost pe fază şi l-a prins. A fost oprit, tras pe dreapta şi escortat înapoi la birou de unde va fi lăsat să plece peste o oră şi ceva, ca să îndure aglomeraţia alături de noi, cum e şi normal.

“L-am interceptat pe acest bulangiu cu 45 km/h. Încerca să se strecoare, dar a fost capturat la filtrul de la Dristor. A declarat că merge la o întâlnire cu un client, dar s-a dat de gol singur. Era în şlapi. Din comportament am dedus că minţea şi că încerca să se ducă la mare înaintea tuturor. Avea la el documente din care reieşea că-şi făcuse o rezervare la 2 Mai şi urma să ajungă azi pe la 20:00. Un nenorocit!”, explică Adrian Podină, de la Poliţia Circulaţie.

Poliţiştii l-au dus pe Coltea înapoi la birou, unde acesta minţise că se duce să semneze un contract cu un client mare . Pentru fapta sa, lui Marian i-a fost luat slipul şi un coleg i-a tăiat roţile de la maşină, aşa că urmează să se ducă la mare cu trenul, ca săracii.

Scris de Ionut
1 iulie 2016 17:07
Citește mai mult despre: litoral manţogar Marian Coltea

Alte articole

Vezi mai mult