Un român dă Cancan în judecată după ce a dat click și a rămas prost

Publicația Cancan dar și orice instituție de presă se află în pericol după ce un român a dat în judecată ziarul pentru că a rămas prost după ce a dat click pe un titlu de pe site și a rămas prost. În această calitate, de prost, a decis să dea în judecată pe cineva și astfel proprietarii CanCan sunt chemați la tribunal să răspundă pentru numeroasele cazuri în care cititorii lor au rămas proști după ce au citit articolul.

„Am dat click cu cele mai bune intenții, credeam că e doar o păcăleală de-asta specifică de presă, să ne înțelegem, eu urmăresc Digi24, știu că toată presa minte. Când colo, ce am citit chiar m-a lăsat prost pe viață, era vorba de o cotârleală între Reghecampf și Ana Maria Prodan, sau alte curve, nu mai știu exact că sunt prost, gen prost rău. Poate era cu peștele ăla de Alex Bodi și Bianca Drăgușanu? Sunt confuz, toate cauciucatele și labagii se amestecă în mintea mea. Și mă scuzați, înainte să dau click eram cât de cât descurcăreț, acum, la cât sunt de prost nu știu cum o să mă descurc, poate doar un job în IT”, spune Iancu Dan, omul afectat de titlul cancan.

Specialiștii în psihologie susțin că nu e vina tabloidului pentru ceea ce s-a întâmplat și că, în general, orice publicație de presă te face un pic mai prost. Aceștia recomandă oricărui om care nu vrea să pățească prostie să nu mai citească niciodată presă, să arunce televizorul pe geam și să pună mâna pe o carte sau o unealtă să facă ceva, orice, numai să nu se informeze din presă, că aia sigur duce la prostie gravă.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

3 iunie 2022 19:02
Citește mai mult despre: CanCan presa prost

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult