Regele cocalarilor de pretutindeni e pe punctul să fie încoronat! Cunoscut în întregul cartier Berceni ca “Geani de Lux Barosanu' Mileniului 3”, un tânăr şomer a obţinut ceea ce mulţi doar visează: bolidul său tunat are două seturi de plăcuţe de înmatriculare perfect funcţionale: unul din Bulgaria şi unul cu “SEX”.

cocalar_placute_duble_inmatriculare.jpg
Mai mult, spun apropiaţii, Geani are de gând să mărească miza şi să-şi înscrie dosarul pentru un al treilea număr: “ceva cu SPP sau GUV, să fie şmecheria totală”.

“Ideea mi-a venit când am văzut un film cu spioni, în care şucarul ăla de Bond avea o maşină căreia i se schimbau numerele din mers, ca să ştie tot cartierul cât e el de boss. Uite aşa, ţac pac”, declară Geani, învârtind prin aer una dintre plăcuţe.

“Eu aveam demult numărul de Bulgaria, dar într-o zi, când am scos nişte lovele de la păcănele, mi-am înmatriculat-o şi pe România. Am cerut un număr marfă, SEX sau MUE, mi l-au dat pe primul, că Geani e mereu primul! Vorba lui Giovani, asta înseamnă să fii proprietar de vehicul”, recunoaşte ingeniosul combinator din Berceni.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 01.03.2016 20:10 Monden

National Cinematografic