Un student e bănuit că mănâncă smântână pe ascuns: ”Are tastatura plină de un lichid alb și vâscos”

Deși se plânge tot timpul că nu are bani, un student de la Politehnică pare mai degrabă că se lăfăie în lux. Nu de puține ori colegii lui de cameră au descoperit cu stupoare că are pe tastatură și monitor urmele unui lichid alb și vâscos, care nu poate fi altceva decât smântână.

”Se dă sărac, dar bagă smântână în el ca spartu’ de fiecare dată când îl lăsăm singur în cameră”, povestește unul dintre colegi. ”Sunt sigur de asta și pentru că are tot timpul foarte multe șervețele în cameră. Și e clar că le folosește ca să se șteargă cu ele de smântână, doar ce altceva ar putea face cu ele? Oricum, o risipă, pentru că ar putea să se șteargă cu mâna, ca oricare alt student.”

Iar cazul pasionatului de smântână nu este nicidecum singular. În fiecare cameră de cămin în care stau studenți de la Politehnică pare că există cel puțin un mare amator de smântână. Cu toate acestea, magazinele alimentare din zonele studențești spun că vând rareori smântână. ”Probabil o primesc de-acasă, că de la noi sigur n-o cumpără”, spune o vânzătoare din zona complexului Leu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
14 octombrie 2015 12:24
Citește mai mult despre: camin Politehnica student

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult