Un tomberon uitat în platou la Capatos a fost luat drept invitat! Nimeni nu s-a prins de confuzie

Moment ireal în ultima ediţia a emisiunii moderate de Dan Capatos, “Un show păcătos”. Printre invitaţii din platou s-a aflat şi un tomberon, folosit de regulă pentru căratul invitaţilor mai importanţi ai emisiunii, care a fost pur şi simplu uitat acolo. Din motive pe care nimeni nu le înţelege, nici invitaţii, nici Capatos nu şi-au dat seama că tomberonul nu trebuia să fie acolo.

“Te rugăm să te prezinţi”, a spus Capatos către tomberon la un moment dat, “numele tău nu apare în lista mea.” După o pauză de câteva zeci de secunde, în care a aşteptat în zadar răspunsul tomberonului, Capatos a continuat: “Ok, se pare că are emoţii, haideţi să îi mai dăm puţin timp, poate îi trece tracul.”

Tomberonul a fost luat la întrebări şi de piţipoancele aflate în platoul emisiunii. “Fă, cu ce parfum te-ai dat, că-mi pare cunoscut? Îmi aduce aminte de copilărie”, l-a abordat una dintre ele. Într-un final, vizibil iritat de tăcerea tomberonului, Capatos a cerut o pauză publicitară, în care a cerut ca tomberonul să fie dat afară din platou. “E prima şi ultima dată când te invit, nesimţitule!”, i-a transmis Capatos printre dinţi.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
21 iunie 2013 08:43

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult