S-a săturat! Exasperat de vocalizele insuportabile ale artistului, vecinul lui Smiley s-a dus în subsol şi i-a oprit apa cântăreţului, pentru că i se luase să-l audă cântând în duş. Bietul om, după ce că îl auzea pe Smiley din toate taxiurile şi copilul lui se uita la televizor doar la Smiley, mai era nevoit să-l suporte şi în timp ce se spăla.smiley_cantat_dus.jpg

Vecinul susţine că a fost legitimă apărare, pentru că 3 săptămâni a fredonat “De unde vii la ora asta?”, melodie care nu-i mai ieşea din cap, şi o repeta inclusiv în şedinţe la muncă, riscând să-şi piardă jobul: “Când a început să repete melodia Insomnii, am cumpărat o cheie franceză, am urmărit unde sunt ţevile lui şi l-am debranşat”, spune Marian, vecinul lui Smiley.

Ca să poată să se spele, Smiley s-a dus la vecini, dar nu i-a răspuns nimeni la uşă, pentru că toţi îi făcuseră reclamaţie că-i deranjează cu cântecele lui penibile, de manelist obosit. În disperare de cauză, Smiley s-a dus la Alex Velea acasă, dar acesta l-a refuzat civilizat: “Frăţiweare, am tatuaj cu tine, dar nu aş suporta să te ascult cântând în duş. E prea mult, chiar şi pentru mine”, i-ar fi spus Velea.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Ionut | Thursday, 12.10.2017 18:13 Monden

National Cinematografic