Un vecin disperat l-a debranşat pe Smiley de la apa caldă, că nu mai suporta să-l audă cântând în duş

S-a săturat! Exasperat de vocalizele insuportabile ale artistului, vecinul lui Smiley s-a dus în subsol şi i-a oprit apa cântăreţului, pentru că i se luase să-l audă cântând în duş. Bietul om, după ce că îl auzea pe Smiley din toate taxiurile şi copilul lui se uita la televizor doar la Smiley, mai era nevoit să-l suporte şi în timp ce se spăla.

Vecinul susţine că a fost legitimă apărare, pentru că 3 săptămâni a fredonat “De unde vii la ora asta?”, melodie care nu-i mai ieşea din cap, şi o repeta inclusiv în şedinţe la muncă, riscând să-şi piardă jobul: “Când a început să repete melodia Insomnii, am cumpărat o cheie franceză, am urmărit unde sunt ţevile lui şi l-am debranşat”, spune Marian, vecinul lui Smiley.

Ca să poată să se spele, Smiley s-a dus la vecini, dar nu i-a răspuns nimeni la uşă, pentru că toţi îi făcuseră reclamaţie că-i deranjează cu cântecele lui penibile, de manelist obosit. În disperare de cauză, Smiley s-a dus la Alex Velea acasă, dar acesta l-a refuzat civilizat: “Frăţiweare, am tatuaj cu tine, dar nu aş suporta să te ascult cântând în duş. E prea mult, chiar şi pentru mine”, i-ar fi spus Velea.

Scris de Ionut
12 octombrie 2017 19:10
Citește mai mult despre: Alex Velea debranşare dus Smiley

Alte articole

Vezi mai mult