Vă era dor să citiţi despre Bucureşti în Cartea Recordurilor? Gabi Firea a decis să calce pe urmele lui Sorin Oprescu, dar gândul nu-i stă la mâncare, ci la jucării tembele. Apropiaţii spun că Firea intenţionează să dea jos celebra bilă de pe ASE pentru a o folosi la cea mai mare kendama din lume, care va fi amplasată în Piaţa Universităţii sau "într-un alt loc mişto".

kendama_bila_ase.jpg

"Pe doamna Firea nu o interesează că bila noastră e clasificată ca monument istoric şi stă în vârful clădirii din 1926. Nu-i pasă nici de toate legendele minunate care s-au urzit în jurul bilei. Presupun că are o combinaţie cu amicul ei CRBL, au importat din China un container de kendame şi vor să le vândă la copii. Asta cu preţul bilei noastre", se plânge Robert Dulceag, lider al unei organizaţii studenţeşti.

În ciuda ostilităţii tinerilor de la ASE, care se tem că dispariţia bilei ar putea declanşa străvechiul blestem al studentelor virgine, Gabi Firea susţine că proiectul său - o kendama de 15 metri şi un fidget spinner de dimensiuni similare - ar da un aer aparte Capitalei şi ne-ar ţine ocupaţi ore întregi, ca să n-o mai stresăm cu afurisita aia de transparenţă.Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Thursday, 22.06.2017 04:13 Monden

National Cinematografic