Vama nu mai e ce-a fost! Pe plaja de nudiști la doar 1% li se mai scoală

Probabil locul în care se vede cel mai bine că Vama nu mai e ce-a fost e plaja de nudiști din stațiune. Dacă acum 20-30 de ani procentul celor de-acolo cărora li se scula mergea spre 90%, în prezent acesta s-a prăbușit la un neverosimil 1%. Acum 30 de ani plaja arăta ca un câmp de bătălie de pe vremea lui Țepeș, acum e mai degrabă un deșert plat.

În Vamă sunt cam aceiași oameni ca acum 20-30 de ani, doar că anii trecuți peste ei și-au lăsat puternic amprenta. Rar mai vezi câte unul pe plaja de nudiști căruia încă să i se mai scoale. Dar de înțeles cumva, pentru că pe lângă trecerea celor 20-30 de ani mai e și alcoolul consumat industrial în Vamă în fiecare an, care nici el nu ajută la generarea unei erecții.

„Pe bună dreptate se poate spune că Vama nu mai e ce-a fost, deși poate corect ar fi să spunem că oamenii care merg în Vamă nu mai sunt ce-au fost”, apreciază reputatul sociolog Decebal Popescu. „Marea e tot acolo, plaja e tot acolo, dar virilitatea celor care merg în Vamă a dispărut cu totul.”

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
31 iulie 2023 09:01
Citește mai mult despre: nudisti plaja Vama Veche

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult