Teologii Patriarhiei confirmă: anul acesta nu sărbătorim învierea lui Iisus! Acesta ar fi decis să facă punte între zilele libere de Paşti şi 1 Mai şi ar fi plecat în Vamă, lăsându-l responsabil de murit şi înviat pe vărul său, Grigore.

gigigheorghiu_lamare.jpg
"Cea mai îndrăgită figură a creştinismului are şi ea nevoie de o vacanţă uneori", spune Ilarion Pafnutie, teolog. "Suntem convinşi că Grigore Hristos se va descurca de minune cu Învierea. Hehe, minune."
 
"În plus, chiar dacă a avut loc această mică rocadă, nu trebuie să schimbăm nimic în textul slujbei. Cei doi veri au acelaşi nume de familie. Mai complicat era dacă trebuia să învie soră-sa, Mirela Goldman, născută Hristos", adaugă specialistul.
 
"E o onoare pentru mine să înviu anul acesta pentru voi, sper că o să mă descurc. Vărului Iisus îi transmit o minivacanţă plăcută, spor la agăţat şi să nu meargă pe apă dincolo de geamandură", a precizat Grigore Hristos.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Saturday, 27.04.2019 10:52 Monden

National Cinematografic