Teologii Patriarhiei confirmă: anul acesta nu sărbătorim învierea lui Iisus! Acesta ar fi decis să facă punte între zilele libere de Paşti şi 1 Mai şi ar fi plecat în Vamă, lăsându-l responsabil de murit şi înviat pe vărul său, Grigore.

gigigheorghiu_lamare.jpg
"Cea mai îndrăgită figură a creştinismului are şi ea nevoie de o vacanţă uneori", spune Ilarion Pafnutie, teolog. "Suntem convinşi că Grigore Hristos se va descurca de minune cu Învierea. Hehe, minune."
 
"În plus, chiar dacă a avut loc această mică rocadă, nu trebuie să schimbăm nimic în textul slujbei. Cei doi veri au acelaşi nume de familie. Mai complicat era dacă trebuia să învie soră-sa, Mirela Goldman, născută Hristos", adaugă specialistul.
 
"E o onoare pentru mine să înviu anul acesta pentru voi, sper că o să mă descurc. Vărului Iisus îi transmit o minivacanţă plăcută, spor la agăţat şi să nu meargă pe apă dincolo de geamandură", a precizat Grigore Hristos.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de TNR | Saturday, 27.04.2019 10:52 Monden

National Cinematografic