Soarele blând de primăvară trezeşte la viaţă întreaga România! Mii de proprietari de cârciumi au scos astăzi mobilierul pe terasă, începând cu mesele, umbrelele şi scaunele şi terminând cu beţivii, pe care îi şterg de praf şi îi amplasează cu grijă la locurile lor obişnuite.

betivipeterasaroaba.jpg
"E mult de muncă!", se plânge Damian Prulea, patronul unei mici bombe din cartierul Titan. "Noi avem aici un băruleţ mic, nu ne permitem să închiriem motostivuitorul ca să scoatem beţivii pe terasă. Trebuie să-i luăm cu roaba, unul câte unul, să-i ducem afară, să-i aranjăm. Altfel arată cârciuma când terminăm treaba!"

"Aş putea să-i trezesc şi să le zic să iasă singuri pe terasă, că a venit vara, dar dacă pleacă acasă? Cu drojdierii ăştia nu ştii niciodată, nu sunt domesticiţi în adevăratul sens al cuvântului, sunt mai degrabă ca pisicile", adaugă întreprinzătorul bucureştean.

"Secretul? Pe ăia mai urâţi îi mascăm cu câte un ghiveci de petunii", mărturiseşte un angajat.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 10.04.2018 17:05 Monden

National Cinematografic