Vremea frumoasă scoate gay-ii la iveală. Terasele sunt pline cu cupluri de bărbați care stau la o bere

Sunt mai mulți decât ne imaginam? Pentru că vremea e splendidă, terasele s-a umplut de cupluri de bărbați, care stau la o bere, vorbesc nimicuri și se privesc cu acea sclipire de fericire în priviri, pentru că nu sunt nevestele prin preajmă. Ei folosesc mici tertipuri ca să se vadă în secret: ori se dau bolnavi, ori spun că sunt la o întâlnire cu un client, deci ar face orice pentru câteva momente de fericire cu celălalt, la o bere.

O bere la o terasă chiar scoate la iveală iubirea din bărbați. Perechile gay își zâmbesc unul altuia, se oferă fiecare să dea un rând de bere și dacă totul merge cum trebuie, seara pleacă îmbrățișați acasă la unul din ei, să mai bea una mică înainte de culcare.

Un alt gest romantic observat la cuplurile gay de la terase e că după ce beau mai multe beri, unul îi cumpără celuilalt un buchet de carne prăjită cu cartofi, într-o lipie frumoasă, și nu pentru că ar fi ziua vreunuia, ci pur și simplu din dragoste. Atenție, unele cupluri chiar sunt gay, dar pot fi recunoscute ușor, pentru că beau bere fără alcool, sau, mai rău, cu lămâie.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
29 martie 2018 14:22
Citește mai mult despre: bere gay soare terasa

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult