După mii de ani de neimplicare, Dumnezeu a decis să-şi arate din nou puterile! Ignorând combinația teribilă între apă și electricitate, mai mulți hipsteri au decis să circule și azi cu bicicletele, în general spre Ikea sau spre hipermarket. Odată intrați în bălți, au fost zgâlțâiți și trântiți la pământ de curent.hipster_curentat.jpg

”Trotinetele electrice funcționează cu curent electric direct, nu alternativ. Același tip de curent folosiți la execuția cu scaunul electric. Acești hipsteri practic s-au executat singuri”, spune Decebal Popescu, electrician și istoric.

La o baltă mai mare de la Aviatorilor, un grup de copii poznași au filmat minute în șir cum hipsterii intră cu trotinetele și încep să intre în convulsii: ”Cei bărboși se făceau ca niște arici electrici, li se ridica barba și apoi săreau doi metri în iarbă”, spun copiii.

Poliția nu a intervenit, pentru că ”mai dă-i și-n p mea de trotiniști, că mi s-a luat să-i văd pe trotuar. Circulați pe carosabil, labagiilor, dacă sunteți șmecheri”, ar fi declarat Adrian Podină, polițist.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Saturday, 05.10.2019 10:03 Monden

National Cinematografic