Adio, iarnă! Ciucu a reziliat contractul cu firma care urma să aducă zăpadă

Aparent noul primar al sectorului 6 nu se va sătura până nu va ruina complet Crăciunul locuitorilor care l-au ales de bună credință. După ce a anunțat că nu va pune luminițe de sărbători, invocând un fleac de contract de jumătate de milion de euro, acum a reziliat și contractul cu firma care trebuia să aducă zăpadă în sector.

„Am verificat și este vorba de o afacere făcută de fostul primar prin care o firmă trebuia să aducă 120 de tone de zăpadă pentru 6 milioane de euro, să o pună pe străzi să pară că e sărbătoare. Nu cred că avem nevoie de așa ceva”, a invocat, cu un tupeu teribil, liberalul care ocupă vremelnic funcția de edil al sectorului.

Acesta a mai adus tot felul de argumente lipsite de substanță, cum că firma care trebuia să pună zăpadă în sector avea doar un singur angajat care era și pesedist pe deasupra. Poate primarul înțelege că nu poate sacrifica bucuria locuitorilor doar pentru a-și satisface el niște meciuri electorale și se va trezi la timp din această cruciadă lipsită de sens!

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

17 noiembrie 2020 15:11
Citește mai mult despre: ciucu contract sector 6 zapada

Alte articole

Vezi mai mult