Adrian Năstase, amintiri din închisoare: „Într-o dimineaţă mi-am numărat ouăle şi aveam patru”

Fostul premier povesteşte cu zâmbetul pe buze un mic incident petrecut în închisoare. Adrian Năstase spune că, într-una din dimineţi, şi-a numărat ouăle şi a constatat cu surprindere că are patru, nu două. “A fost doar ceva de moment, după ce am rămas singur în pat aveam din nou două. Dar a fost distractiv, o glumă a unui coleg care mi-a înseninat ziua”, a povestit Năstase.

Acesta spune că are şi alte amintiri plăcute de la Jilava, dar că preferă să le ţină doar pentru el. “Sunt chestii personale, de care probabil nu voi vorbi nici măcar cu familia mea. Anumite lucruri petrecute la Jilava trebuie să rămână la Jilava.”

Despre peripeţiile lui Adrian Năstase la Jilava au vorbit şi câţiva dintre deţinuţi, care spun că fostul premier este de cele mai multe ori extrem de arogant, la fel ca în perioada în care era şeful Guvernului. “E greu să intri în vorbă cu el, pentru că de cele mai multe ori îţi întoarce spatele”, a povestit un deţinut.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
13 februarie 2013 14:02

Alte articole

Vezi mai mult