Adrian Năstase, despre executarea silită: „Am fost des executat silit în închisoare, sunt obişnuit”

Adrian Năstase a primit cu mult calm vestea că urmează să fie executat silit de către Fiscul român. Fostul premier spune că, de când a ajuns în închisoare, i s-a întâmplat de nenumărate ori să fie executat silit de către colegii de detenţie, motiv pentru care încă o executare silită nu i se pare mare lucru. „E doar o picătură într-un ocean”, a apreciat Adrian Năstase.

„Desigur, aş prefera să aleg singur de către cine să fiu executat silit, dar din păcate nu sunt în poziţia de a emite pretenţii”, a spus fostul premier. „Sper ca Fiscul să trimită peste mine o persoană agreabilă, cu care să am o relaţie plăcută, în urma căreia amândoi să rămânem cu amintiri plăcute.”

Adrian Năstase i-a transmis prin intermediul blogului personal celui care urmează să-l execute silit că abia aşteaptă să-l cunoască şi că executarea nu e neapărat nevoie să fie silită. „O să te las să mă execuţi de bunăvoie, fără să-ţi reproşez ulterior ceva. Între timp, o să mă las executat de câţiva colegi de detenţie, să fiu sigur că te primesc cum se cuvine”, a promis Năstase pe blog.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
2 februarie 2013 08:25

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult