Rezultat surprinzător pentru unii și previzibil pentru alții în ancheta fraudării alegerilor prezidențiale din 2009: Mircea Geoană înregistrează o nouă umilință și va primi o condamnare cu executare. ”Mai rămâne să se stabilească exact anii de pușcărie pe care îi va face Geoană, în rest totul e cât se poate de clar: Geoană va fi închis”, a anunțat un membru al comisiei de anchetă.
 
geoana_prostanac_ingandurat.jpg Vestea i-a căzut cum nu se poate mai prost lui Mircea Geoană, mai ales că, cu doar o seară înainte, i-a transmis soției imediat după audieri ”Mihaela, dragostea mea, am scăpat!”. ”M-am culcat un om liber și m-am trezit un condamnat cu executare”, oftează Geoană. ”Dar nu e ca și cum nu m-aș fi obișnuit până acum că sunt un prostănac, așa că voi trece eu și peste asta.”
 
Comisia de anchetă a mai stabilit că Traian Băsescu nu merită nici măcar anchetat, că oricum e ars la creier și se chinuie singur. ”Când te gândești că Băsescu a ajuns să lupte pentru grațierea nu doar a lui Udrea, ci și a lui Dan Voiculescu, realizezi că omul a primit deja o pedeapsă suficient de mare și că nu mai judecă normal, deci mai bine îl lăsăm să se chinuie în libertate”, a explicat un membru al comisiei de anchetă.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Scris de Calin | Tuesday, 30.05.2017 11:31 Politic

National Cinematografic