Ancheta fraudării alegerilor din 2009, finalizată! Geoană cade de prost din nou și va merge la puşcărie

Rezultat surprinzător pentru unii și previzibil pentru alții în ancheta fraudării alegerilor prezidențiale din 2009: Mircea Geoană înregistrează o nouă umilință și va primi o condamnare cu executare. ”Mai rămâne să se stabilească exact anii de pușcărie pe care îi va face Geoană, în rest totul e cât se poate de clar: Geoană va fi închis”, a anunțat un membru al comisiei de anchetă.

Vestea i-a căzut cum nu se poate mai prost lui Mircea Geoană, mai ales că, cu doar o seară înainte, i-a transmis soției imediat după audieri ”Mihaela, dragostea mea, am scăpat!”. ”M-am culcat un om liber și m-am trezit un condamnat cu executare”, oftează Geoană. ”Dar nu e ca și cum nu m-aș fi obișnuit până acum că sunt un prostănac, așa că voi trece eu și peste asta.”

Comisia de anchetă a mai stabilit că Traian Băsescu nu merită nici măcar anchetat, că oricum e ars la creier și se chinuie singur. ”Când te gândești că Băsescu a ajuns să lupte pentru grațierea nu doar a lui Udrea, ci și a lui Dan Voiculescu, realizezi că omul a primit deja o pedeapsă suficient de mare și că nu mai judecă normal, deci mai bine îl lăsăm să se chinuie în libertate”, a explicat un membru al comisiei de anchetă.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
30 mai 2017 11:05
Citește mai mult despre: alegeri Geoana inchisoare

Alte articole

Vezi mai mult