Andrei Marga propune înlocuirea Institutelor Culturale cu filiale Dristor Kebab

Andrei Marga a propus ca Institutele Culturale Române din străinătate să fie înlocuite cu filiale Dristor Kebab, care sunt mult mai profitabile.

„Sunt discuţii privind costurile de funcţionare, suntem agasaţi din toate părţile cu cereri de transparenţă şi de aceea am decis să venim cu ceva nou, modern, care poate aduce bani, dar care şi reprezintă foarte bine poporul român. Dristor Kebab a fost alegerea firească”, susţine Andrei Marga, directorul ICR.

Printre filialele care vor fi înlocuite în prima fază se numără centrele din Paris, Londra şi New York, urmând ca în funcţie de succesul înregistrat să se treacă la implementarea şaormeriilor româneşti şi la Beijing, Tokyo, sau Roma.

„Cultură nu înseamnă doar Brâncuşi, sau Eliade. Înseamnă şi Ţociu şi Palade, şaorma cu de toate, invenţie românească, sau kebabul de vită din carne de porc”, a mai declarat Andrei Marga.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
22 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult