Băsescu: Comuniştii lui Geoană vor reînfiinţa CAP-urile

Cu trei zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, Traian Băsescu i-a avertizat încă o dată pe români că riscă să-i aducă din nou la putere pe comunişti.


Potrivit preşedintelui, care a făcut azi o scurtă declaraţie de presă de la sediul său de campanie de pe Lipscani, Geoană ar urma să reînfiinţeze CAP-urile, să naţionalizeze marile proprietăţi şi să-i trimită la Canal pe jurnaliştii de la Evenimentul Zilei şi Hotnews.

 

“Nu ne permitem o nouă dictatură comunistă, ne-au ajuns 50 de ani,” a spus Băsescu, gândindu-se probabil cu groază la persecuţiile la care l-au suspus comuniştii, trimiţându-l în exil pe mările lumii.


Preşedintele a precizat că Traian Ungureanu şi Sever Voinescu au organizat deja o rezistenţă armată în munţi, în caz că Geoană câştigă alegerile. Ei îl vor aştepta, se pare, pe Americanu din La Bloc”.

 

“Dacă ar vedea Coposu ce candidat susţin ţărăniştii, s-ar întoarce în mormânt. Vorbesc serios, ar renunţa la statutul de zombie şi s-ar duce înapoi în mormântul lui, de la cimitirul Bellu,” a mai spus Băsescu.

 

Preşedintele a mai făcut o dezvăluire: PSD-iştii vor fixarea Zilei Naţionale pe 23 august.

 

“Partea proastă e că, după cei cinci ani de mandat al lui Geoană, sau chiar mai devreme dacă se fac anticipate, iar o să trebuiască să vin eu la Cotroceni şi să condamn comunismul,” a concluzionat Băsescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 decembrie 2009 08:51

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult