Bode a dat în judecată Parlamentul pentru că a adoptat legi contra plagiatului

Ministrul Lucian Bode a dat în judecată Parlamentul României pentru că a adoptat legi care sancționează plagiatul, ca să stopeze un iminent verdict de plagiat de la Universitatea Babeș-Bolyai. Bode susține că e victima unei campanii josnice a Parlamentului, care adoptă pe bandă rulantă legi împotriva furtului intelectual, doar pentru a-i crea probleme.

”Credeți că întâmplător au apărut aceste legi care spun că cei care își copiază lucrarea de doctorat sunt niște hoți și ar trebui sancționați? Nu cumva dușmanii din interior fac legi cu dedicație ca să nu intre țara noastră în Schengen?”, a întrebat Bode în fața instanței.

Bode acuză că plagiatorii și analfabeții cu doctorate, cum e el, sunt discriminați și hăituiți: ”De ce nu se dau legi care să premieze oamenii care abia pot să se iscălească, dar totuși reușesc să publice lucrări de doctorat? Eu n-aș fi în stare să iau un 5 la Română la oral și uite că am reușit cumva, prin strădanii proprii, să devin doctor în științe la o universitate de top. De ce nu premiem performanța? De ce mereu noi românii încercăm să tragem în jos valorile?”, a mai întrebat Lucian Bode.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
10 ianuarie 2023 16:23
Citește mai mult despre: bode lege Parlament

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult