Bombănitul despre justiție a funcționat! Pensionarul Băsescu a primit bilet de tratament la Olănești

Strategia fostului președinte, actualul pensionar Traian Băsescu, de a obține bilet gratuit de tratament într-o stațiune a funcționat perfect. După ce a bombănit extrem de credibil despre problemele justiției, de parcă chiar l-ar interesa dreptatea, Băsescu i-a convins pe șefii Casei de Pensii că trebuie să-l trimită rapid la tratament balnear la Băile Olănești.

”Eu contestam justiția nu pentru Udrea, ci pentru șalele mele, pentru reumatism și durerile de oase”, a explicat Băsescu pe Facebook. ”Dar acum gata, plec la Olănești!” Se pare că Băsescu a insistat personal pentru Olănești, pentru că izvoarele de-acolo au un miros extrem de puternic, care acoperă inclusiv damful de alcool.

Și pentru ca la finalul sejurului Băsescu să nu reînceapă bombănitul pe tema justiției, i s-au pregătit o serie de facilități. Astfel, Băsescu va primi pensia întodeauna la timp, va avea dreptul să se așeze primul la orice coadă, toate farmaciile îi vor elibera medicamentele gratuit și va avea un loc rezervat în absolut toate mijloacele de transport în comun din țară.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
9 aprilie 2015 14:04

Alte articole

Vezi mai mult